80% planering och 20% magi

Sara-Bohemian-Moody-Alternative-Wedding-Photography-Inspiration-78

Varje gång jag träffar nya par så säger jag alltid det: att det mesta planerar jag så det flyter på, men att nästan alltid lyckas vi stöta på en ny plats som jag inte sett eller som vi inte hade en aning om fanns där som visar sig vara magisk. Och en sak har jag lärt mig under mina år som fotograf: när magin väl stöter på så ska man inte säga emot.

Som den gången när vi, i ett försök att hinna fotografera vid en badstrand innan solen gick ner stötte på en fält av lupiner. Det var säkert hundra gånger hundra meter och fyllt av blå lupiner. Endast blå. Jag tror att jag ropade rakt ut ’stanna bilen!’ och som tur för oss var där en ficka precis lagom stor för oss att parkera vid vägen. Sarah, vår brud för dagen, och jag vadade rakt ut bland lupinerna och de bilder jag fick där är ren magi.

När jag väl var hemkommen på kvällen hittade jag sedan två fästingar på benen. Men vet ni vad? Det var värt det!

Sara-Bohemian-Moody-Alternative-Wedding-Photography-Inspiration-83 Sara-Bohemian-Moody-Alternative-Wedding-Photography-Inspiration-86Kommentarer inaktiverade.