Annika & Robin / Kumla

Annika och Robin bor på landet. Deras röda stuga är omgiven av fält som fortsätter i evighet, träd och grusvägar. Och i mitten av juni i den mest gröna och prunkande svenska försommaren, fick deras lada och bakgård agera fond till en avslappnad bröllopsplåtning för att visa och skapa inspiration för lantliga, bohemiska och DIY-bröllop.

Det var inte vilken bröllopsinspirationsplåtning som helst heller. Bara tre dagar tidigare hade paret gift sig, och till på kuppen på exakt samma plats där vi fotograferade. Att gifta sig nästan två gånger på tre dagar kan väl inte vara så illa, heller?

Med mig för att skapa denna drömmiga värld hade jag stylister och inbjudningsdesigners Sparkling Days, samt ekovänliga hår- och mejkmagikerna på U and Green. Tillsammans med dem skapade vi en magisk scen. Fylld av oregerliga blommor, röda träväggar och bara fötter. Och kärlek. Så himla mycket kärlek.

GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-1 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-2 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-3 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-01 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-6 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-7 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-11 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-16 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-21 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-24 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-02 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-25 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-22 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-29 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-03 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-34 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-35 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-39 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-04 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-37 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-41 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-05 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-46 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-48 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-06 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-55 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-57 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-61 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-66 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-70 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-68 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-09 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-74 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-07 GoldandGritPhotography-Ekobrollopsinspiration-91Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-08 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-10 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-11 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-12 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-13 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-14 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-15 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-16 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-17 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-18 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-19 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-20 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-21 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-22 Alternativ-rolig-avslappnad-brollopsfotograf-Orebro-23Kommentarer inaktiverade.