Michelle & Matt / Red Hill, Aus

Det regnade på morgonen på Matt och Michelles bröllopsdag. Det var heller inte ens i närheten av ett mjukt duggregn, utan det verkligen öste ner. Deras vigsel och fest skulle hållas vid familjens sommarhus på Mornington Peninsula, utomhus, så var de lite stressade. Dagen innan hade alla hjälpts åt att skaffa presenningar bara utifall. Men trots allt detta, på morgonen när de gjorde sig iordning var deras humör ändå på topp.

Och ibland måste man ju ha lite tur med sig. För när vi parkerade utanför sommarhuset hade regnet slutat. Innan vigseln började var det blå himmel och strålande sol. Och så höll det i sig resten av dagen. Det kändes lite som om det var menat så.

Därefter var det en rutschkana av fantastiskhet! Från den raraste av first looks till en helsikes massa konfetti (bland porträtten, när de gick ut från vigseln och i menyerna!), kramar överallt och till och med fyrverkerier i slutet av kvällen, så var hela bröllopsdagen smockfull av underbara grejer.

Woweee they look amazing! You’ve done an absolutely incredible job – we can’t thank you enough! It puts a huge smile on our faces just looking at these and thinking about the day again. You really captured the day perfectly. Thank you!

– Matt & MichelleKommentarer inaktiverade.